Usluge

Prevoz

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite Boro Bus porodici na našem uzbudljivom putovanju! Vaša udobnost i sigurnost su nam na prvom mjestu, i trudimo se da vam pružimo najbolje iskustvo prevoza putnika.
Naši moderni autobusi su opremljeni udobnim sjedištima, klimatizacijom i besplatnim Wi-Fi internetom kako biste se osjećali kao kod kuće tokom putovanja. Naš iskusni vozački tim garantuje siguran i pouzdan prevoz, dok se naša ljubazna ekipa posade brine o svim vašim potrebama tokom putovanja.
Boro Bus je vaš pouzdan partner za sve vrste putovanja, bilo da je u pitanju poslovni sastanak, porodični izlet ili putovanje sa prijateljima. Naša mreža destinacija obuhvata mnoge gradove i lokacije, tako da smo sigurni da ćete pronaći savršenu rutu za vaše potrebe.

Slika
Slika
Ugostiteljstvo

Nudimo vrhunske ugostiteljske usluge koje će zadovoljiti i najistančanije nepce. Naša strast prema gastronomiji ogleda se u svakom zalogaju. Bilo da ste u potrazi za nekim preukusnim jelima ili osvežavajućim napicima, naša ponuda će vas oduševiti. Naš tim posvećenih profesionalaca brine se o svakom detalju kako bi vam obezbedio iskustvo koje se pamti.

Niskogradnja

Niskogradnja je dio firme koji je poslednji zvanično otvoren prije 19 godina i od tada veoma uspješno poslujemo zahvaljujući poslovnoj politici koja se bazira na poštovanju svih ugovorenih obaveza, kvalitetnom izvođenju radova, iznalaženju kvalitetnih, stručnih i brzih rješenja u nepredviđenim situacijama. Naša firma pruža usluge koje vam omogućavaju : ravnanje terena, otkope raznih materijala ali i održavanje puteva kao i predpripreme za gradnju i asvaltiranje puteva. Sa nama imate sigurnog i pouzdanog izvođača sa velikim iskustvom i već stvorenim imenom i reputacijom. Ukoliko želite možete nas kontaktirati preko forme ispod ili na telefone i email. Vaš Boro d.o.o.

Slika

Informacije

Boro Bus - Vaša Idealna Vožnja!

S Boro Busom, nudimo vam:

  • Klimatizovane autobuse za udobno putovanje u svim vremenskim uslovima.
  • Kafa za dodatnu energiju tokom vožnje.
  • Direktne vožnje bez potrebe za presijedanjem.
  • Prostrana sjedala za opuštanje tokom putovanja.

Putujte s Boro Busom i uživajte u udobnom i bezbrižnom iskustvu!